Håvard Flesjå ANS Faaholmen 4160 FINNØY  Tlf: 982 982 02  Web: www.hfans.no  MVA: 985 553 955  Bank: 3353 12 33803 

Siste Nytt.

10,03,2013

Bannerbatterier tar nå over for Energiezer batteriene våre.

Banner Strøm Bull vinner Stiftung Warentest og ADAC 2012 konvensjonelle startbatteri test.

I den siste 2012 batteri studie utført av Stiftung Warentest i forbindelse med ADAC, den tyske Automobile Club, Banner Strøm Bull P72 09 batteri ble tildelt en topp "svært gode" rating (1.4) og var dermed vinneren av den konvensjonelle startbatteri kategori. Dette er den første anledningen i dette årtusenet at testpanelet har gitt en "svært god" til en startbatteriet. Videre, den østerrikske startbatteri spesialist også utsatt sin Running Bull EFB og AGM Start / stopp-batterier til hva som er Europas tøffeste og mest uavhengige batteritest og dukket opp med to "varene". Linz-Leonding, November 22, 2012. Som en fornøyd Andreas Bawart, Banner konsernets kommersielle direktør, forklarer: "Stiftung Warentest siste gransket startbatterier i 2007 og derfor er det desto viktigere for oss at vår styrke Bull kvalitet batteriet ble tildelt den høyeste" very good "karakter, spesielt som til nå en slik vurdering ikke hadde blitt tildelt i dette årtusenet. "Tre konvensjonelle startbatterier fra Banner, ble Bosch og Exide i 72 Ah kapasitet klasse testet og Banner Strøm Bull P72 09 ikke bare seiret samlet, men var også foran på poeng i de enkelte kategoriene som omfattes av holdbarhet, ytelse egenskaper og ytelse spesifikasjon oppfyllelse.

18,12,2012

Vi selger og monterer nå også dødmannsknappen Coastkey.

Test fra Båtmagasinet.

Med flytende gummi er det lett å gå

amok. Vi dyppet alt vi kom over: Verktøy,

elektriske ledninger, tauverk og mye

mer. Og det fungerer utmerket.

TIL TAU: Vi har også

brukt Plasti Dip til

tauender og også til

merking av tau.

Blant annet har vi

lagt gummibelegg

på fortøyningstauenes

slitepunkter, der

de går gjennom halegatt

Vi har inngått avtale med Raymarine om salg av alle deres produkter, kom innom eller ta kontakt med oss for et hyggelig tilbud.

Det aller nyeste innenfor ekkolodd gir fiskere uovertruffen fiskedeteksjon, detaljrikdom og dybdeytelse. NASHUA, NH and MIAMI BEACH, FL. February 16th, 2012– Raymarine introduserer det nye ekkoloddet CP450C ClearPulse™ med CHIRP teknologi. CP450C ClearPulse™ er en ekkoloddmodul som kan settes i nettverk de nye eSerie og cSerie multifunksjonsskjermene.